Onze Diensten

 

Onder grondwerken verstaan wij onder andere het bouwrijp maken van terreinen voor nieuw te bouwen objecten, het uitgraven van bouwputten voor particulieren woningen of stallenbouw in de agrarische sector tot en met het spitten/uitgraven van vijvers en afwerken van tuinen voor oplevering.

Professioneel aangelegde bestrating siert het uiterlijk van uw tuin, terras of oprit helemaal op. Sierbestrating maakt uw tuin helemaal af. Natuurlijk bestraten wij ook erven en grotere oppervlakten.

Agri-Works zijn alle werkzaamheden welke binnen een akkerbouw of veeteelt bedrijf worden uitgevoerd. 
KGV Klein Gotink wil samen met u het hoogste rendement halen met de aan u beschikbaar gestelde middelen.

 

 

De tuinaanleg van een mooie nieuwe tuin hoeft helemaal niet zo lastig of duur te zijn. Wij houden ons bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen in de ruimste zin van het woord. Hierbij moet u denken aan (sier)bestratingen, snoeiwerkzaamheden en beplanting.

Infrastructurele werkzaamheden worden vaak in combinatie met sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Of het nu het bouwrijp maken is van een stuk land, nieuw terrein voor woon- of industriedoeleinden, het aanleggen van riolering, straatwerk of het ontgraven van de bouwput. KGV Klein Gotink heeft de expertise in huis.

Voor al uw logistieke problemen!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel

06-19366920   

Volg ons!

 

© 2020 by KGV Klein Gotink

    KVK nr: 09161549

    BTW-id: NL001868978B41

  • facebook
  • White LinkedIn Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon